Мегз изплиска: Не спира да се ласкае! (Виж как оплю колегите си)

Мегз изплиска: Не спира да се ласкае! (Виж как оплю колегите си)
Гласувайте за статията

Мегз не спира да се хвали сама!

Дизайнерката Мегз съвсем изплиска. Стилистката от Раковски се хвали сама. Миглена Каканашева-Мегз съвсем лудна и започна да плюе по колегите си от София Фешън Уик като отново постави себе си на почетната стълбица.

Мегз

Мегз съвсем изплиска

Ето какво заяви Коко Шанел от Раковски в мрежата:

„Отидох да проверя как вървят нещата без мен по модните дефилета. Но беше тъжно. Нямаше и помен от времето когато залата избухваше в аплодисменти на нашите МЕГЗ представяния и всички ставаха на крака.

Та ние имахме – огньове, снегове, изпълнители, танцьори, илюзионисти, ангелите ни… Изкарвахме по 50 човека на сцена…

Не говоря за организацията, тя както всяка година беше идеална. Дори се изненадах много приятно на нововъведенията като showroom. Нивото се беше вдигнало. Голямо БРАВО за организаторския екип.

Говоря за дефилетата. Те НЕ вълнуваха, а публиката НЕ можеше дълго да задържи погледа си върху сцената (говоря за това, което гледах). Тръгнах си бързо.

Това е вина и отговорност на нас артистите. На есен ще участвам отново“, зарече се Мегз. Думите й със сигурност са вбесили родните модни диктатори, което вероятно ще й навлече проблеми в бъдеще.

Тепърва ще разберем каква ще бъде ответната реакция на дизайнерите и дали Каканашева няма горко да се разкае за думите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар