7-годишната щерка на Николета Лозанова и Валери Божинов с приказно парти за ЧРД! (виж тук)

7-годишната щерка на Николета Лозанова и Валери Божинов с приказно парти за ЧРД! (виж тук)
Гласувайте за статията

Щерката на Николета Лозанова и Валери Божинов стана на 7 годинки!

В деня на шегата 1 април дъщеричката на Николета Лозанова и Валери Божинов – Никол Божинова, стана на 7 годинки. Малката сладурана получи безброй честитки в нета, както от най-близките си, така и от фенове, познати и приятели.

Николета Лозанова

Дъщеричката на Николета Лозанова с приказен рожден ден

Първа се разписа настоящата изгора на футболиста Валери Божинов – Биляна Дол. Тя пусна на Инстаграм стори общо фото със спортиста и дъщеря му, на което малката Никол е лепнала една целувка по бузата на леля си Биби, а към кадъра е добавено посланието: „Принцесо, честит рожден ден!“.

След това последва и честитка от Николета към нейната рожба, а в публикацията Лозанова не пести думите си:

„Често пъти околните ме питат, как успявам с лекота да пиша своята житейска приказка толкова вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години гледам живота през очите на Никол, смея се с нейния смях, плача с нейните сълзи!

Тя ме научи да не се страхувам “от тъмното” и да се радвам на “дъгата след бурята”! Обичам те, мое всичко и ти обещавам да превърнем приказката “Никол в страната на чудесата” в любима класика!“.

Ни Ло пусна и два кадъра – на Никол и себе си, на които двечките са готови да отбележат празника, пременени в сходни тоалети на Dolce & Gabbana.

Половинката на Николета също не пропусна да драсне „Честит рожден ден, принцесо! Обичам те“. Подобно на Биляна, той също пусна общо фото с Никол на стори в Инстаграм. На кадъра двамата са легнали един до друг и се плезят на снимащия ги обектив.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар