Бомба: Бившият на Емануела крие връзка с Гери Дончева от цяла година! (още подробности)

Бомба: Бившият на Емануела крие връзка с Гери Дончева от цяла година! (още подробности)
Гласувайте за статията

Гери Дончева топли леглото на Митко Динев от година!

Моделката Гери Дончева и милионерският наследник Митко Динев са двойка от една година. Но двамата са се разбрали да го крият. И признаваме, че досега им се получаваше повече от добре.

Гери Дончева

Гери Дончева и Митко Динев са заедно от година

Преди броени дни излезе информация, че на стори в Инстаграм Гери е пуснала фото на Динев, на което лицето му е скрито. В отговор на въпроса кой е авторът на хубавите й снимки, които качва в мрежата.

И така тръгна теорията, че по този начин тя открито потвърди клюката, че двамата не само си правят снимки, но и мачкат общи чаршафи.

Оказа се, че човекът на снимката е не Митко, а бившият на моделката – Симеон Антонов.

Близки до Дончева подшушнаха, че тя е пуснала този кадър на Симеон. За да разсее съмненията и спекулациите, че с Митко Динев са заедно.

Факт е, че колкото и да се опитват да го прикрият, те са си гаджета и то не от вчера или днес, а от една година насам. Но са се разбрали да не дават поводи да се шуми около тях.

Алибито на Гери Дончева се състои в това да пуска слухове, че си има приятел, млад и добре изглеждащ, но той бил съвсем друг човек, а не милионерският наследник Митко Динев.

Също така Гери тиражира версията, че присъствието й на рождения ден на Мити – синът на Митко и Емануела, е всъщност като половинка и придружител на приятел на Динев, който е бил поканен на партито. Което също е откровена лъжа.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар