Юлиан Вергов се събра с голямата си любов – майката на дъщеря му! (още подробности)

Юлиан Вергов се събра с голямата си любов – майката на дъщеря му! (още подробности)
4 (80%) 1 vote

Юлиан Вергов отново се върна при бившата си съпруга!

Юлиан Вергов отново дели един дом с голямата си любов и майка на единствената му дъщеря – Ирина Ялъмова. След дългогодишна раздяла, по време на която името на актьора бе спрягано със знайни и незнайни хубавици, той е прекратил окончателно похожденията и се е завърнал към семейния уют.

Юлиан Вергов

Юлиан Вергов отново потърси любовта на Ирина Ялъмова

Близки до звездата от „Откраднат живот“ разкриват, че той потърсил отново път към сърцето на Ирина. След като с половинката му на екрана – Диана Димитрова, позната с ролята си на д-р Огнянова, преживяли страстна афера и в реалността.

Връзката им приключила само за няколко месеца. А поредната безсмислена авантюра тласнала екранния доц. Банков към обятията на бившата му жена.

Приятели на секссимвола на българското кино коментират озадачено как Ирина е проявила такъв толеранс.

И е заживяла с него, след като той я напуснал с малко дете на ръце. Вергов ги посичал с отговор, че и двамата си взели полагаемото от живота.

Сега актьорът и бившата звезда на супершоу „Невада“ живеели щастливо в апартамент на столичната улица „Раковска“ заедно с щерка им Алина и кучето им, пише Ретро.

Макар Ирина да страни от светлините на прожекторите, вече многократно е засичана да вечеря в звездната компания на мъжа си и неговите колеги от Народния театър в изискани ресторанти в София.

Някогашната красавица с амбиции в телевизията тотално е сменила амплоато и към днешна дата се занимава с дигитални медии и стратегии и е част от екипа на една от най-големите рекламни агенции у нас.

Запознати издават, че заработвала и като пиар на „Софийска вода“. Макар да са двойка от почти 20 години с прекъсвания, Юлиан и Ирина нямат официален брак.

Предложение за такъв, подкрепено с красив пръстен, актьорът й направил още преди голямата им раздяла, но до олтара така и не стигнали. На този етап им се струвало прекалено късно да бъдат булка и младоженец и предпочитали да не привличат излишно внимание към себе си, организирайки сватба.

„Аз избягвам цялата тази шумотевица. Държа много на жена си. Тя ми дава всичко. Защо ми е да търся друга? Ако не те кефи някоя жена или работа, по-добре се гръмни. Но никога няма да покажа жената на живота си пред медиите. И двамата не го заслужаваме“, коментира неотдавна самият Юлиан Вергов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар