Бившият на Анелия може да се нахендри яко!В петък прокуратурата

съобщи, че бившият на фолкпевицата Анелия – Калоян Арсенов и приятелят му Димитър Андреев – Лютивия ще бъдат съдени за хулиганство на пътя и причиняване на средна телесна повреда. [caption id="attachment_423445" align="alignright" width="300"]Анелия Бившият на Анелия може да отнесе присъдата[/caption] Това се случва само 10 месеца след като 32-годишният син на царския министър на екологията Долорес Арсенова е арестуван със сина на Злати Златев – Златистия заради стрелба с пистолет в кв. „Лозенец“. В 9,30 часа сутринта на 22 септември 2018 г. Калоян качва в поршето си с номер СВ 121212 приятеля си Димитър Лютивия и започва да засича шофьори в кв. „Бояна“ и едва не предизвиква няколко тежки катастрофи. Министерският син изчаквал светофарът да светне зелено, но не потеглял. В следващия момент натискал газта на поршето и засичал в съседното платно автомобила. И така няколко пъти. След това по същия начин рязко спирал пред мерцедес, който се движел зад него, и то няколко пъти. Когато колата се опитвала да го изпревари, потеглял рязко и го засичал, докато шофьорът се откажел да се занимава, пише вестник „24 часа“.

Калоян взел на мушка субару. Шофьорът обаче не издържал на поредното рязко спиране и засичане, станал и отишъл до Калоян и го попитал защо прави така. „Махай се, ще те пребия“, изсъскал младият бизнесмен.

След това човекът се върнал в колата си, но Арсенов в този момент излязъл от своята, тръгнал към него, отворил вратата му и започнал да го удря по главата. Жената от същата кола започнала да снима с телефон. Приятелят на Калоян взел апарата от ръцете й и го хвърлил в двор на къща. Оказало се, че дамата е съдийка във Върховния касационен съд. След сигнал в полицията криминалисти започнали издирването на Калоян, защото свидетели и пострадали подробно описали колата му със специфичен номер. 3 дни по-късно Калоян влиза в ареста и са му повдигнали обвинения. Ако бъде признат по двете – хулиганство на пътя и побой, може да получи до 3 години затвор. Поршето на Арсенов е подарък от майка му за 30-годишнината му. През 2017 година Калоян също бе арестуван. В същата година на 18 октомври той става татко за първи път и вдига купон в кафене в столичния кв. „Лозенец“. С него е един от най-добрите му приятели – Йордан Златев, син на мутрата от 90-те Злати Златев – Златистия. На тържеството е и Радо Шишарката, който е автор на химна на дебеловратите „Тигре, тигре“. Когато подкарва точно този хит, синът на Златистия взема пистолета на Калоян, излиза пред кафенето и започва да стреля напосоки. Един от куршумите влиза в кухнята на семейство в отсрещен блок и по чудо не убива никой. След сигнал в полицията Йордан и Калоян са арестувани. Бившият на Анелия се разминава само с глоба и задържане за 24 часа, а Йордан е осъден на 2 г. условно, но прекарва само няколко месеца.