Иван Киров излезе с шокиращ пост в социалната мрежа!

Синът на бизнесмена Киро Киров – Иван Киров, се върна 10 години назад – във времето, когато отвлякоха баща му. Той сподели с приятели и последователи във Фейсбук как се е чувствал тогава, какво е очаквал и какво реално се е случило както с него, така и с родителя му. [caption id="attachment_423454" align="alignright" width="300"]Иван Киров Иван Киров разкри главатаря на Наглите[/caption] След анализ на тогавашните обстоятелства и факти, Иван не скри и огорчението си от съдебните последици по казуса и изобщо от работата на съдебните власти, която и към днешна дата не върви към прогрес. Киров разкри кой е главатарят на „Наглите“ и отправи няколко важни въпроса, отнасящи се до сигурността на обществото, които най-вероятно ще останат без отговор, а засегнатите в тях проблеми – нерешени.

„Забравихте ли? Ние не сме... Преди точно 10 години и няколко дни, на 27ми март 2009та, беше отвлечен баща ми Киро Киров. След 17 дни преговори и платен откуп от 517 000€, той за щастие беше освободен "невредим".

"Невредим"... малко бит, дехидратиран, отслабнал 15кг, не вкусил храна, с опасност за живота, тромб в крака и трайни физически и психически щети... "невредим"... 17 дни, в които живота на любим човек, буквално беше в ръцете ми. ЖИВОТЪТ му зависеше от всяка моя стъпка, от всяко мое действие и от всяко мое решение... Можете ли да си представите да попаднете в такава ситуация? Аз ви гарантирам, че не можете. Не просто ваш близък да е убит и да го оплаквате... а да го убиват всеки ден, в резултат на вашите действия... Вие да сте виновни... Всяко ваше решение, да може да убие буквално любимия ви човек. Или да му нанесат трайни физически щети? Да ви го върнат без пръст на ръката? Може би два? Може би без ухо? Как чакате всеки ден пакет с част от тялото на родителя си? Как се преживяват 17 дни в такава ситуация? Или как ще живеете след това, ако сбъркате? А как се живее "от другата страна"? Да ви отвлекат в мирно време... По средата на "цивилизацията"... в Европа... 21ви век??? Да ви вържат и да ви затворят в мазе... на тъмно... в ковчег, в който даже не можете да се изправите прав? Да не знаете дали ще оживеете изобщо, или дали всеки един момент няма да влезе някой маскиран изрод, с лозарска ножица в ръцете и да започне да ви реже на парчета... за да ги изпрати на вашите роднини... за какво? За да "изкара" някой лев отгоре? Вие осъзнавате ли изобщо, за каква абсурдна ситуация говорим? И какво? Хванаха ги...

След още 1 зверско престъпление. След още едно отвличане, от общо 12, на невинно момче, на което родителите му са били в още по-страшна ситуация, цели 40 дни!!!! Хванаха 18 човека... Осъдиха 4ма!

Някои миличките разбирате ли били само пазили къщата.... те не са виновни разбира се... Двама осъдиха на 12 и двама на 18 години... Това ли е правосъдието, за такова тежко престъпление? Че и без малко, да ги пуснат предсрочно преди 2 години... Безобразие? Наглост? НЕ - БЪЛГАРИЯ!!!! А къде са другите жертви на "Наглите"? Те защо не протестират? Те защо не се бунтуват? Или на тях им мина???? Забравиха? Така стоят нещата в родината ни, а вие... не ви пука... вие просто живуркате, докато ви мачкат!!!! Защо държавата позволява, на най-тежките престъпници да си крият лицата в съда? Защо са с качулки? Защо няма техни снимки навсякъде???

За да ЗНАЯТ хората, от кого да се пазят?!!! За да знаят хората, от кого да се страхуват!!! Защо няма снимка НИКЪДЕ, на главатаря на бандата, Йожи???? Снимка в интернет няма!!!

И като го пуснат след няколко години, след като е отвлякъл, тероризирал, рязал на парчета, малтретирал, хора като ВАС, че и събрал над 3 000 000€ от откупи - той ще се разхожда СРЕД вас и вие НЯМА да можете да го разпознаете!!!! Благодарение на същите тези, които го осъдиха за 12 престъпления - един път, вместо да го оставят за цял живот в затвора! Честито!“, написа Иван Киров. Източник: hotarena.net