Валентин Кулагин скочи на „мръсните продажници“! (Виж какво избълва)

Валентин Кулагин скочи на „мръсните продажници“! (Виж какво избълва)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин никак не стои мирен

Скандалният гримьор Валентин Кулагин скочи срещу медии и злите езици! Бившият брадър от известно време е в Дубай, но зорко следи какво се пише за него в родните издания.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин пак изригна срещу медиите

Именно написаното в тях го накараха да избухне яростно и да избълва огън и жупел. Предаваме думите му без редакторска намеса:

„Изглежда трябва да дам публично обяснение относно решенията, които вземам в живота си и най-вече – пътуванията ми. Сайтовете продължават да пишат глупости, с които всяват смут сред клиентките ми в България и най-вече абитуриентките ми, които с трепет очакват срещата ни.

Среща, която искам да поясня, че 100% ще се състои. Психиката им не е толкова стабилна, колкото на изстрадал журналист, който бачка за една баничка с боза на ден, така че драги драскачи – пийте си бозата и пишете за чалга певиците и плеймейтки, които ви плащат по 400 лв.

С мен, гримьора – не се занимавайте. Нали не съм вип?! Нищо, че харча повече пари от всичките ви звездни клиентки – к*. Ок, ето и „кратък“ брифинг!

1. В Дубай съм от почти 3 месеца, а не от 1.

2. Живея в Дубай всяка зима от 4 години насам. Това че не пусках снимки до този момент и считам за излишно като цяло да демонстрирам и дразня с по-висок стандарт на живот, не означава, че сега откривам нови хоризонти. Посещавам този град, откакто нямаше жени таксиметрови шофьори и не можеше да се провеждат дори интернет разговори.

3. Не очаквайте и да почна да пускам по 10 снимки на ден, като някой смешен турист, пред бурж калифа и фонтаните. Аз живея тук в 5 старс бюлдингс и вили на топ места, не съм дошъл за 5 дни в мизерен 3 звезден хотел.

4. Живея и Работя тук, всяка година, като тази година точно работя най-малко, защото напуснах салона, в който работя и вече съм фрилансър. А и мога да си позволя да работя, когато си пожелая.

Имам и други финансови ПОТОЦИ. Никога не съм бил гримьор, за да се изхранвам. А защото не мога да живея без идеята да правя света по-красив и да карам жените да се чувстват още по-добре в него. Това е и огромната разлика между мен и останалите гримьори. Аз обичам това което правя, не го правя рутинно и по задължение.

5. Никога не съм казвал, че ще се местя за постоянно в Дубай или че ще оставам да живея в Дубай. UAE не е моята държава, нито Дубай града, в който бих искал да остана перманентно. Като цяло не мисля, че изобщо мога да живея на едно място.

Всяка култура и всяко място ми дават емоция, която ми липсва пък на друго. Няма места взаимоизключващи се. Само допълващи ме. Затова ще продължа да пътувам. Пътувам и на други места, които не съм обявявал. Не съм и длъжен.

6. Записвам и продължавам да записвам часове за целия м.май. Всички абитуриентки и булки ще бъдат гримирани лично от мен. Както винаги досега. Не знам на кой сте попадали в България, но аз не съм като тези, които са ви подвеждали. Нямам булка или абитуриентка оставена без грим в практиката си.

7. Не всеки, който ходи в Дубай е проститутка. Нищо, че вие само такива познавате и такова ви е обкръжението в България. Някои от нас си имат и професия, и талант, и те са високо оценени не само в Дубай, а и навсякъде по света. Мога да живея и работя, в който си поискам град в света. Само си буквам билет, джапанките в сака и тръгвам.

8. Всички мръсни продажници – е*ете си майката!!!“, изригна Валентин Кулагин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар