Николай Бареков скочи: Колко още ще търпим този геноцид?(Виж как избухна)

0

Николай Бареков скочи отново в мрежата

Евродепутатът Николай Бареков не спира да провокира сънародниците ни да мислят и да действат! Той избухна в мрежата, след отброи последните минути от ултиматума, който постави пред родните превозвачи.

Николай Бареков
Николай Бареков скочи на олигарсите

След като той очевидно не бе спазен, евродепутатът не спести острите си думи:

„Изтече Ултиматумът, който бях поставил на българските ТИР- превозвачи, да вдигнат незабавно с 20% заплащането на труда на шофьорите.

Да подпишат с тях трудови договори на 3 пъти по-висока стойност от сегашните на минимална заплата, да подобрят качествено условията на труд и да кандисат на правото шофьорите да ползват мотели по време на законните си почивки, а не по 4 часа в денонощието да клечат по немските храсталаци.

Мишките-олигарси не приеха офертата ми срещу моя “златен глас” при пакета Мобилност в Европарламента. Вместо това предпочетоха да водят мръсна кампания срещу мен, да подкупват останалите продажни и глупави български евродепутати.

Само аз правя изключение от тази олигархична кохорта и браня хората на наемния труд зад волана. Пакетът влиза в пленарна зала и с моя глас на 4 април ще го приемем.

Бай Ганьо от ГЕРБ, БСП, ДПС + Джамбазки в Европа ще му покажат червен картон. При това отношение към работника превозвачите – олигарси са обречени на фалит, а техните шофьори ще отидат в Германия и Франция.

Където ще печелят пет пъти повече, ще си почиват в хотели, ще работят по 8, а не по 20 часа на денонощие, ще си виждат всяка седмица семействата и децата, а не един път на 4-5 месеца, както сега.

3 милиона българи избягаха в чужбина заради продажните български политици. Колко още ще търпим този геноцид върху нас? Народ ли сме или стадо овце???“, разпени се Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.