Уникум: Преслава и Павел супер стиснати на сватбата на Софи Маринова! (виж тук)

Уникум: Преслава и Павел супер стиснати на сватбата на Софи Маринова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Преслава и Павел се стискат на сватбата на Софи Маринова и Гринго!

8 бона бакшиш от сватбата на Софи Маринова и Гринго грабнаха музикантите от „Рико бенд“, които свириха на тържеството. Така десетимата членове на оркестъра са си поделили по около 800 лева.

Софи Маринова

Софи Маринова прояви щедрост, за разлика от кумовете си

Това сподели пред вестник „България Днес“ ръководителят на бенда Веско Риков. Изпълнителите си дошли от Германия специално за сватбеното тържество и пренесли цялата техника, а на следващия ден излетели обратно за Кьолн.

„По-пищна и грандиозна сватба у нас за последните 30 години не съм виждал. Със Софи сме приятели от десетки години и изобщо не обсъждахме хонорар. Каквото остане от бакшиш – това е.

Благодаря й, че ни се довери и за нас беше чест да свирим и пеем на сватбата й“, разказа пред вестника по телефона от Германия Веско.

Времето за изява на бенда не било много, защото всяка певица изпълнява песни. Но с идването на бенда и кръшните ритми купонът се завихрил.

„Нашият приятел Бързия хвърляше пачки с пари по нас, валяха като салфетки. Имаше банкноти с всякакъв номинал – от 10 до 100 лева. Това го нямаше в нито един репортаж. Свирихме му кючека „Рико, Рико“ и нашия хит „Детонация“, разкри още Риков.

Имайки вероятно предвид митничаря Ивайло Разложки – Иво Бързия, който е известен в нощните среди като бохем с широки пръсти и тлъсти бакшиши, превърнал се в любимец на всички музиканти.

По думите на изпълнителя коренно различно било поведението на ВИП кумовете Преслава и Павел. „Те повече седяха и гледаха. Не се развихряха с поздрави и бакшиши. Може да са били уморени, защото от сутринта са минали през всички ритуали.

Държаха поведение и бяха доста обрани. Павел не парадираше, че има пари, а Преслава му е жена. Купонът бе до 5 часа сутринта, а накрая останаха младоженците и кумовете. Гринго също е пич и има пари, но не се развихряше“, сподели Веско Риков.

50 000 евро взехме на сватбата на едни италиански цигани. Тръгнахме си с чанта, претъпкана от банкноти по 100, 200 и 500 евро. Тогава пяха също Цеца Величкович и Шабан Шаулич“, сподели още музикантът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар