Наду се: Цвети Стоянова си хвана олигарх…но семеен!(Виж още)

Наду се: Цвети Стоянова си хвана олигарх…но семеен!(Виж още)
Гласувайте за статията

Цвети Стоянова се уреди с олигарх

Гимнастичката Цвети Стоянова се разделила с гаджето си Александър Любенов заради олигарх. Шампионката въртяла любов с богатият мъж от преди половин година, пише „Галерия”.
Новият й любовник бил богат като Крез, имал строителна фирма и амбиции към политиката.

Цвети Стоянова си хвана олигарх

Шампионката и бизнесменът се запознали на светско събития. В началото всичко било като невинен флирт, после прераснал в любов.

Отначало Цвети се държала дистанцирано, защото била обвързана, но олигархът бил доста напорист и не я оставил на мира.

Много скоро след това Стоянова се предала. За любовната им авантюра скоро научил и Александър Любенов. Но вратарят на „Локомотив”(София) не бил този, който сложил първи точка на връзката им.

„Сашо буквално й падна на колене, плачеше и я молеше да се върне при него, беше готов да й прости. Но тя вече не е същата“, разказват свидетели на развръзката.

Близки до светските среди твърдят, че Цвети Стоянова коренно се променила. Те били изумени от надменното й поведение.

„Не може да се говори с нея. Вирнала си е носа, все едно е хванала Господ за шлифера. В обкръжението й са само от милионер нагоре, възмутени са нейни стари познайници.

Според тях промяната се дължала на новия й стандарт на живот. Олигархът я глезел като принцеса, водел я на луксозни ресторанти и круизи. Нещо, което футболистът не можел да си позволи.

Освен това милионерът бил много внимателен и добър. Имал само един-единствен недостатък…бил женен.

Гимнастичката обаче нямала скрупули към семейното му положение, защото не искала още брак и деца. Цвети Стоянова и Александър Любенов имали дългогодишна връзка, като дори се заговори и за сватба.

Вратарят бе до нея в най-тежкия й момент-когато през 2016 година направи опит да си отнеме живота.Според една от версиите гимнастичката скочила от 6-тия етаж на кооперацията, където живее баба й, защото я изключили от европейското първенство. Според друга клюка Сашо Любенов й изневерявал…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Наду се: Цвети Стоянова си хвана олигарх…но семеен!(Виж още)”

 1. Надя Делчева

  апр. 04. 2019

  Бъди жива,здрава и щастлива !
  Не се интересувай от хорското мнение.
  Живей така ,че да се чувстваш щастлива!
  Най-важна си ти. и твойте близки.
  Обичай себе си и тях.

 2. хаха

  апр. 04. 2019

  Големите клишета на предната са абсолютна глупост. Пък с тази психически неустойчива гимностичка, кой е луд да се обвърже сериозно. Нека се дуе за момента, докато богатият й се насити. После да нe й дойде на акъла да се мята.

Добавете коментар