Калина Паскалева към Корнелия Нинова: Не личи, че сте жена и майка!

Калина Паскалева към Корнелия Нинова: Не личи, че сте жена и майка!
Гласувайте за статията

Калина Паскалева нападна отново опозицията и се сложи на властта!

„Кое не е важно за Европа, г-жо Нинова?

Току-що слушах пресконференция, дадена от Корнелия Нинова, която за пореден път отправи апел към българите да се противопоставят на Истнбулската конвенция и определя темите, заложени в нея, за маловажни за бъдещето на Европа. В същия момент в Пазарджик са осъдили мъж, залял бившата си съпруга и майка на децата му с киселина САМО на 2 години затвор. От началото на годината станахме свидетели на няколко жестоки убийства на жени от бившите им. Последното се случи пред погледа на дете. Кое, госпожо Нинова, по темата за домашното насилие не Ви е важно? За болните кози специално отидохте на село да се снимате с възрастните хора и да привличате симпатизанти? С колко семейства на убити съпруги и останалите им полусираци деца говорихте? А по казуса с парите, които обещахте да отделяте от заплата си за деца с увреждания, но спряхте да посещавате работното си място, ще кажете ли нещо на някоя пресконференция?

Калина Паскалева и Корнелия Нинова

Калина Паскалева изригна срещу Корнелия Нинова

Вие сте жена и майка, но с пропагандата си срещу Истанбулската конвенция това по никакъв начин не личи!

Гледам Ви, слушам Ви и ми се иска да бяхте казала всичко това на 1 април и да мине като тъп виц.

Уви, по думите Ви наистина изглежда, че смятате превенцията за защита от домашното насилие, формулирана в Истанбулската конвенция, за маловажно действие в Европа.

П.С: И понеже аз не съм празноблещеща от началото на годината съм помогнала на огромен брой жени, жертви на домашно насилие. Те имат нужда от подкрепа, а не от замъгляване на този огромен проблем и цитиране на Конституцията.“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Калина Паскалева към Корнелия Нинова: Не личи, че сте жена и майка!”

 1. Грийнки

  апр. 04. 2019

  Боже, нещото с една книга, писала за себе си, но си мисли, че може да даде правилна дефиниция на жена и майка! Нищо чудно, че е световно неизвестна, впрочем не е и държавно известна, освен в собствените и фантазии!

 2. Захаринка Стоянова

  апр. 09. 2019

  А ти за жена ли се смяташ,!

 3. нина

  апр. 10. 2019

  Симо Стоянов..за кое курве питаш- за жена ти иЛИ гаджето ти,Мръсната ти комунистическа фасада вони отвсякъде…Пък Калина Паскалев,право го рече,,красивата девойка,,ха сега пукайте,,злоби непознати на света и у нас..!!!

 4. Марков

  окт. 30. 2020

  От ден на ден все по-долнопробно курве ставаш!

Добавете коментар