Андрей Слабаков: Живеем в лайнян свят! Разбира се, че Андреа ще защити Кубрат!

Андрей Слабаков: Живеем в лайнян свят! Разбира се, че Андреа ще защити Кубрат!
Гласувайте за статията

Андрей Слабаков изригна срещу така наречения демократичен свят отвъд Океана!

Режисьорът Андрей Слабаков е бесен от създалата се ситуация около Кубрат Пулев. Той смята, че в Америка няма никаква демокрация и всички мислят само и единствено за пари.

Андрей Слабаков

Андрей Слабаков защити Кобрата

В интервю за „Ретро“ съпругът на Ернестина Шинова разкри възмущението си от действията на Джени Суши. Както е известно, репортерката може да ликвидира Пулев от боксовата карта на света.

„Може да му коства кариерата, защото живеем в лайнян свят. Затова. Защото всичко тук се върти само около пари. Това е епидемия за пари. Няма никаква друга логика. Колко се почувствала ужасена и унизена, че някой я целунал. Трябва да се чувстваш унизена и оскърбена, ако никой не те е целувал. Кубрат е емоционален и го направи съвсем нормално, нямаше абсолютно никакъв сексуален подтекст. Защото тази девойка като я видиш, е ясно, че сексуален подтекст няма как да има.“ – смята Слабаков.

Той разбира поведението на Андреа, която застана зад Кубрат, въпреки че целуна друга жена. Мнозина я осъждат, че го защитава, но Андрей не е сред тях.

„Ще го защити, разбира се, какво толкова е станало. Надявам се, че всичко ще си бъде наред. Щяло да му коства кариерата, защото целунал някаква репортерка… Ако стане така, означава, че на мен този демократичен свят не ми харесва. Това, което жените сами си причиняват в момента, им е бедна фантазията докъде ще доведе. Естествено, че ще доведе до джендъри, гейове и лесбийки.“ – възмущава се режисьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар