Ад за Явор Бахаров: Историята с Луиза Григорова се повтори!

Ад за Явор Бахаров: Историята с Луиза Григорова се повтори!
Гласувайте за статията

Явор Бахаров не иска да повярва, отново го имат за втора категория зет!

След няколко бурни раздели, арести и една последвала присъда, актьорите Явор Бахаров и Рая Пеева скъсаха окончателно, твърди „Галерия“.

Явор Бахаров и Рая Пеева

Рая Пеева разкара от живота си Явор Бахаров

Макар съвсем наскоро Рая да излезе с официално изявление, че с половинката й се обичат и още са заедно, само седмица по-късно звездата от „Скъпи наследници“ е приключила връзката. И според нейни близки – този път окончателно.

Рая десетки пъти прощавала на Бахаров хулиганските изцепки, както и агресивното му поведение спрямо нея. След последния инцидент, когато актьорът отново влезе в криминалните хроники, родителите на Пеева я натиснали да сложи край на агонията.

Бахаров бе арестуван след битов скандал с Рая на улицата. Актрисата успя да избяга и името й не бе замесено в инцидента, докато Явор бе осъден на 9 месеца пробация.

Сходна бе ситуацията и с бившата му приятелка Луиза Григорова. Двамата редовно се шамареха по дискотеките, докато след ареста на Бахаров заради притежание на марихуана родителите на Луиза не я притиснаха да скъса с него, пише show.blitz.bg.

Така актьорът отново се озовава в трудна ситуация. Той остава сам в момент, когато не му е никак лесно, защото няма много пари. Явката не умее да спестява и това е главната причина да е много по-надолу от брат си финансово.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар