Бомба: Ето защо ощетяват Стефан Илчев в „Като две капки вода“!

Бомба: Ето защо ощетяват Стефан Илчев в „Като две капки вода“!
Гласувайте за статията

Стефан Илчев е недолюбван от жури и участници, което не е без причина!

Оперният певец Стефан Илчев не е желан в „Като две капки вода“. Това показва екипът на шоуто почти всеки понеделник, забеляза Kliuki.bg.

Стефан Илчев

Стефан Илчев като Бон Джоуви

Въпреки че почти винаги той е брилянтен, досега само веднъж спечели лайф. Тогава влезе в образа на Бритни Спиърс, но в мрежата са категорични, че е имал и по-добри имитации.

Говори се, че Маги Халваджиян е заповядал на журито и участниците да гласуват за Стефан, тъй като той има голям брой фенове сред зрителите, които заплашваха да спрат да гледат шоуто.

Номерът на продуцента мина, но още на следващия лайф Илчев се свлече на последните места и едва изпревари Папи Ханс, който се справи трагикомично в образа на Тейлър Суифт.

Като цяло Стефан се добира до прилични класирания в предаването само благодарение на зрителския вот. Журито постоянно оценява други с по-високи оценки от него, макар невинаги да заслужават. Участниците пък изобщо не се сещат, че имат такъв колега.

Причината е, че хората в шоуто не смятали Стефан Илчев за достатъчно известен, за да бъде там. Затова непрестанно го пренебрегвали.

Единственият виновник за присъствието на Стефан в „Като две капки вода“ е Маги Халваджиян. Една вечер арменецът посетил пиано бара, където работи Илчев, и го харесал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Ето защо ощетяват Стефан Илчев в „Като две капки вода“!”

  1. Златена

    апр. 05. 2019

    Истината е че Мария Илиева плаща пари до края капките на свой хора за оплюват Стефан Илчев в фейсбука на Като две капки вода.Мария Илиева няма да се спре пред нищо докато не спечели 7 сезон на Като две капки вода знаем ги тези подли номера дори е купила 1000 лева на свой приближени хора за да могат на финала на капките да гласуват за нея и да я направят победител знаем ги тези подли номера.Стефан и да не спечели 7 сезон на Като две капки вода спечели нещо много по ценно от всяка една награда и това е обичта на нас неговите фенове

Добавете коментар