Димитър Рачков с нова жена, Мария Игнатова вече е минало за него!

Димитър Рачков с нова жена, Мария Игнатова вече е минало за него!
Гласувайте за статията

Димитър Рачков бързо преболедува Мария Игнатова!

Димитър Рачков пристигна на сватбата на Софи Маринова и Гринго с нова жена, с което потвърди, че с Мария Игнатова са разделени. Рачков споделяше масата с атрактивната плеймейтка Ана Мария, която според негови приятели му е завъртяла главата.

Димитър Рачков

Димитър Рачков забрави напълно за Мария Игнатова

До неотдавна в официалната си страница във Фейсбук Игнатова мощно рекламираше „Забраненото шоу на Рачков“, но на това покрусена от раздялата блондинката сложи край.

Сега за представлението на Митко агитира сексбомбата на диджейките у нас Мис Парти с истинското име Мария Панева. Тя придружава комика на турнето му из страната и също е спрягана за негова близка. Тя обаче твърди, че отношенията й с комика са само професионални.

Първото потвърждение за раздялата на Мария и Рачков дойде, след като Митко не сподели с Мария ваканцията й на Малдивите. В това време той беше нарамил пуска и обикаляше горите с ловната си дружинка, пише „Ретро“.

Напоследък Игнатова май е отлъчена и от приятелския кръг на Халваджиян, които й бяха приятели и продуценти в „Господари на ефира“, пише HotArena.net.

Рачков обаче, колкото и да се шегува с Маги Халваджиян, не спира да бъде от неговия екип. В „Като две капки вода“ е водещ от години и арменецът не би го сменил за нищо на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар