Нововъведения за дома за 2019

Нововъведения за дома за 2019
Гласувайте за статията

С всяка изминала година се появяват нови неща, с които да допълним дома си, карайки го да заприличва на дом от 21 век с всичките електроники и умни машинки, контролиращи ежедневието ни.

Използването на специалисти е препоръчително, когато решите да направите такива нововъведения в дома си, Ако пък сте новодомци, то тогава най-доброто решение е да се доверите на интериорните дизайнери за кухни по поръчка, или дори да обзаведат целия ви апартамент по ваш вкус.

Ето обаче няколко неща, които да имате предвид предварително.

1. Вземете си умни уреди

Умните уреди са си направо задължителни вече. Умният хладилник ще следи срока на годност на храната ви, ще планира ястия според продуктите, намиращи се вътре, а и ще може да виждате какво точно е останало дори и да не сте си вкъщи. С умните приложения като Alexa и Google Home, ще може да управлявате всичко от разстояние и да не се притеснявате дали сте забравили фурната или ютията включени. Ще е хубаво да си включвате осветлението с гласова команда, нали?

2. Не забравяйте умния телевизор

Подобно на толкова много други неща в ежедневието на потребителите – телевизорите също стават все по-умни и по-свързани. И тъй като качеството и възможностите на тези устройства продължават да се развиват и подобряват, нараства и търсенето на по-добро изживяване. Появяват се все по-големи екрани, а 4K UHD телевизорите са все по-търсени и продължават да се развиват, а през 2019 вече може да очакваме да се появят и така наречените 8K телевизори, които да превземат домовете ни.

3. Стрийминг услуги (Услуги за поточно предаване)

Какво да правите с тези огромни телевизии освен да гледате любимите си филми и предавания на тях. След западането на кабелните телевизии, все по-често виждаме компании като Netflix или Huli да завземат пазара. Тези компании правят свои самостоятелни предавания, сериали и какво ли още не, които привличат все повече зрители.

Ние не сме от изоставащите. А вие?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар