Миролюба Бенатова: Казват ни „Сменете си гледната точка, балъци такива!“

Миролюба Бенатова: Казват ни „Сменете си гледната точка, балъци такива!“
1 (20%) 1 vote

Миролюба Бенатова отново изказа несъгласието си срещу управляващите!

Да се чуди човек как Миролюба Бенатова все още се подвизава в телевизията. Тя не спира да хули властта, но не бива уволнявана, а видяхме, че Милен Цветков си отиде само заради едно предаване, което така и не видя бял свят.

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова не спира да се бори срещу неправдите

Мира взе отношение за пореден път по казуса с апартамента на Цветан Цветанов. Разследващата журналистка използва своето голямо оръжие – иронията, за да се обяви срещу случващото се.

„ВЪПРОС НА ГЛЕДНА TOЧКА

Има проблем с възприятието, а не с морала или закона. Така каза новият правосъден министър Данаил Кирилов по бтв. Поводът е „Апартамент гейт“. Хората възприемали неподходящо асансьори и тераси. А не, че има нещо нередно. Ама, сменете си гледната точка, балъци такива! Това ни казват от властта. И мислете позитивно, като пазите достойнството на гордите новодомци, а не ги окарикатурявайте. Пак препоръка от разговора по бтв. Добреее.

Аз пък съм съгласна с карикатуриста Чавдар Николов, който на свой ред препоръча на моралните собственици да си продадат балконите и апартаментите за парите, за които са ги „купили“. И ще е законно. И ще е морално. Както каза арх. Мирянова: „Печалбата не е всичко“ – написа Миролюба Бенатова в социалната мрежа Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар