Сензационни разкрития за кошмара на Кобрата Джени Суши!

Сензационни разкрития за кошмара на Кобрата Джени Суши!
Гласувайте за статията

Джени Суши, която изнудва Кубрат Пулев за пари, има скандално минало!

Никому неизвестната Дженифър Рифало от Калифорния влезе в новините по цял свят, след като бе целуната от Кубрат Пулев. Интервютата на напористата Рифало се броят на пръсти и са за малко популярни издания. Тя обаче тръгва към боксьорите не с микрофон, а с огромно деколте, показващо щедро 105-сантиметровите й гърди.

Джени Суши

Джени Суши беше никому неизвестна преди целувката на Кобрата

Екзотичната американка от филипински произход отдавна експлоатира тялото си, за да й донесе пари, но в същото време предприе съдебен иск за сексуален тормоз заради невинната целувка на Кобрата.

Като изключим бизнеса й с „голо суши“, за Джени Суши няма почти никаква информация освен мерките й – 105/77/101 при ръст 170см., номер на обувките й 39.5 и размер на сутиена 38 С.

Клюкарските сайтове коментират, че единствената част по тялото, по която няма корекции, е пищното й дупе. Заниманията й с „голо суши“, които тя нарича „изкуство“ са остро приети от защитници на женските права и ги намират за доста унизителни. Японската храна се сервира върху бамбукови листа, които се нареждат върху голото женско тяло, като гърдите обикновено са зона свободна от суши. Интимните части на „моделите“ са покрити с цветя. Организирането на такива партита със суши приготвено от ръцете на Равало, струва на клиентите минимум 10 000 долара.

Неизвестно защо Суши решава да се захване със спортна журналистика и да отразява боксови мачове, като първите й материали са от 31 януари тази година.

Старите кучета в занаята твърдят, е Джени няма хал-хабер от случващото се на ринга, но това не й пречи да гони за интервюта звезди от ранга на Мани Пакиайо. С Кубрат тя говори два пъти в залата в Коста Меса, Калифорния, дори пуска своя снимка с българина на която е ухилена до уши. Първото им интервю завършва с прегръдка, а след второто тя изглеждаше видимо доволна от целувката. Неслучайно тя отиде и на купона в чест на победителя, остана там до 5 сутринта и седна в скута не един от приятелите на Кобрата.

На следващия ден обаче собственикът на сайта „Вегас Спорт Дейли“ Майк Диксън явно е надушил, че от ситуацията могат да се изкарат пари и пусна изявление срещу Кубрат, в което се зарече, че с екипа му „ще предприемат правилните стъпки и действия след това злополучно събитие“.

Подучената Джени изтри всички снимки с Кобрата и нае най-известната практикуваща адвокатка в Америка, която е и най-популярната защитничка на правата на жените. 77-годишната Глори Олред пое радушно случая, а боксовият лиценз на Пулев бе отнет от Атлетическата комисия на щата Калифорния.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар