Няма Маша, няма Никол! Има една жена за Григор Димитров и това е…

Няма Маша, няма Никол! Има една жена за Григор Димитров и това е…
4.5 (90%) 2 votes

Григор Димитров разкри коя е жената, която обича най-много!

Вече 7 години Григор Димитров го раздава любовчия. Някои от най-желаните жени в света минаха през леглото му. Най-известните от тях са колежката му Мария Шарапова и певицата Никол Шерцингер.

Григор Димитров и майка му

Григор Димитров с майка си

За Гришо обаче няма по-добра жена от майка му. Мария Димитрова е неговият номер едно, както той сам написа в Инстаграм, видя Kliuki.bg.

В момента двамата са заедно в Монако, където Григор Димитров чака да се включи в поредния турнир, който започва на 14 април. Той има жилище там и затова неслучайно нарича Монте Карло „вкъщи“.

Връзката с майка му е много силна. Тя и баща му са хората, на които дължи кариерата си дотук.

И докато татко му му помага със съвети от спортно естество, тъй като преди време му беше личен треньор, майка му му дава морална подкрепа. Тя е човекът, който се грижи за неговото емоционално състояние, което в тениса е много важно.

Може да се каже, че в момента Гришо не е особено щастлив, защото сезонът за него е кошмарен и загуби около 20 позиции в световната ранглиста. Можем само да се надяваме, че ще съумее да излезе от тази черна дупка и ще посрещне 28-мия си рожден ден след около месец във върхова форма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар