Най-скъпоплатеният футболист. Вижте тук!

Най-скъпоплатеният футболист. Вижте тук!
Гласувайте за статията

Най-скъпоплатеният футболист. Вижте тук! Едни от най-скъпоплатените спортни звезди обичайно са във футболните среди.

От край време тази игра предизвиква огромен интерес и набира доста фенове. Ето защо ежегодно се правят проучвания кои са най-добре платените футболни имена. Често борбата между Кристиано Роналдо и Лео Меси предизвиква сериозен интерес. Те са сред най-обичаните футболни и съвременни звезди.

Тази година по последни данни, както бе цитирано и в предаването в неделното сутрешно предаване на Би Ти Ви, Леонел Меси е най-добре платения футболист на Земята.

Изненадващо не защото Меси е по-слаб футболист, а понеже Кристиано е много по-медийна звезда, освен това той има рекламен бизнес, собствена марка, има много други дейности извън футбола. Ето защо за не малко от нас, бе изненада от части как Меси, който не обича толкова много светлините на прожекторите е на чело.

Меси е уникален футболист, който заслужено получава големи суми. За Кристиано се знае много повече, той е известен с многото си деца и любовните си истории. Освен това около него има и скандали свързани с укриване на данъци и още законови злоупотребни. Макар да е сред по-скандалните футболисти, при това той съзнателно прави шум около себе си, за много почитатели на футбола, Кристиано Роналдо е талант и звезда.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар