Развод за милиарди и нова любов

0

Развод за милиарди, как се развеждат богатите, и този път ще стане дума и за най-богатите в лицето на собствениците на гиганта Амазон.

Да, след 25 години успешен брак и бизнес партньорство, Безос и Макензи обявиха развода си. Двойката не коментира подробности, но по медийна информация, съпругата ще получи 35 милиарда както и 25 процента от компанията Амазон. Като оставя на половинката си другите им общи бизнес проекти и 75 % участие в компанията Амазон.

Както коментират световни агенции и медиите и у нас, с тези милиарди от развода Макензи става третата най-богата жена в света.

И новата двойка – Безос и Санчес

Самата Макензи разясни тези подробности в социалните мрежи коментират и в издания на Би Ти Ви и Нова тв. По неофициални данни една от причините е романтична афера на Джеф Безос (55 г.) с журналистката Л. Санчес (49 г.)

Това предположиха още в началото на годината Би БИ СИ. Те направили разследване, с което загатваха за това, но и досега не се коментира като факт, едно е истина, малко след обявяване на развода на Макензи и Безос и самата Санчес подала иск за развод с половинката си. Те били заедно от 14 години и отново се развеждат по взаимно съгласие.

Ние можем да добавим, че най-скъпия развод досега е и доста приятелски, без драми и скандали, Макензи и Безос поемат в различни посоки! Късмет!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.