Не е за вярване: Истинско чудо се случи със Сузанита!

Не е за вярване: Истинско чудо се случи със Сузанита!
Гласувайте за статията

Сузанита шокира всички с решението си. Певицата навърши 16 г. и вече показва по-голяма зрялост.

Дъщерята на Орхан Мурад е спряла тревата, твърди самата тя. Преди дни 16-годишната Сузанита, която скандализира обществото със серийни демонстрации на употреба на забранени вещества, хвърли бомба, обявявайки, че вече не пуши. Това стана ясно, когато неин фен публично й предложи да изпушат „по една трева”, а малолетната звезда категорично го отряза, пише ХотАрена.

Сузанита

Чудо със Сузанита

Скъсването с този вреден навик обаче не означава, че тийнейджърката е станала по-малко провокативна. Напротив – тя продължава да предизвиква консервативно настроените радетели за добри нрави с признания за сексуалните си фантазии.

Непълнолетната певица искала да участва в тройка с още две жени. Освен това без притеснение разказа, че много често е получавала предложения да прави секс срещу пари. Дали обаче ги е приемала? Този въпрос Сузи отказа да осветли, пише „Уикенд“.

Откакто се появи в медийното пространство преди 2 години, Сузанита не спира да провокира. Най-скандалното около нея е възрастта й, която не подхожда на нейното поведение.

Щерката на Орхан Мурад обаче не се притеснява от скандалите. Напротив, тя твърди, че е създадена за тях и около нея ги има заради това, че хората се интересуват от живота й.

Все пак поздравления, че е спряла тревата. Това не всеки тийнейджър има сили да го стори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар