Повече за Емилия Кларк

Повече за Емилия Кларк
Гласувайте за статията

Повече за Емилия Кларк, да това име се свързва основно с един хитов сериал „Игра на тронове“. Тази поредица спечели много фенове и зрителско внимание.

Ето защо не можем да не обърнем внимание на една от звездите в този филм и участвала във всичките сезони до тук – Денерис Таргариен. Ролята се играе от Емилия Кларк. Тя има английски произход и израства в Бъркшир. Баща й е човека, свързан с театър и изкуство, майка й се занимава с бизнес.

Възпитана е по-консервативно, родителите й са против наркотиците, лошите компании и ранните интимни запознанства.  Като малка е сред свитите деца, не се чувства привлекателна. По-късно получава добро образование в британската драматична школа „Drama Centre“ – Лондон. От там стартира с малки роли, в поредицата заема ролята на Калиси като резерва, се пише и в ozone.bg. Титулярката отказва ангажимента и така Емилия има малко време да се представи. Ролята й пасва идеално и печели почитатели още с първите серии. Макар да е емблематична за Игра на тронове с русите си коси, реално актрисата е тъмнокоса.

Не обича голи сцени, затова си има дубльорка за тях. По тази причина отказва и да бъде снимана в „50 нюанса сиво“. И преди дни зарадва феновете с появата си на премиерата на последния сезон на сагата „Игра на тронове“, който започва съвсем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар