Нана Гладуиш се разплака в ефир заради рождения си ден!

Нана Гладуиш се разплака в ефир заради рождения си ден!
Гласувайте за статията

Нана Гладуиш не издържа и даде път на чувствата си!

Вчера Нана Гладуиш навърши 45 г., което тази сутрин бе отбелязано в предаването „Съдебен спор“, където работи като водеща. Блондинката обаче не очакваше това, което се случи в ефир.

Нана Гладуиш

Снимка: Blitz.bg

Изненадващо за всички зрителите, Нана получи огромен букет и подаръци от своите колеги. Това се оказа огромна признателност към нея и работата й.

Тя имаше нужда от такъв жест, тъй като последната година беше много тежка за нея. Водещата я прекара в битка с рака на гърдата, която до момента печели.

„Нищо, че не си спомням коя съм, но днес имам рожден ден. Мислех си, че нищо не сте ми взели и си казах „Сега как ще им го върна тъпкано“, а то…подаръци, подаръци – продължавайте. Пръстени, гривни, огърлици, каквото пожелаете – давайте още. Много ви обичам. Без вас нямаше да стигна до тук. Под никаква форма – здравословна, емоционална и психическа. Нямаше да се радвам на живота по начина, по който го правя. Жоро, знам че ти стоиш зад цялата работа. Ще ти откъсна главата, но после. Благодаря на целия екип, които много обичам. Никога не съм вярвала, че като стана на 45 години, ще ми е толкова хубаво. Аз ще си поплача малко. Трябва да дойда на себе си“ – каза Нана в ефира на Нова телевизия, пише Blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар