Модна икона на 97

Модна икона на 97
Гласувайте за статията

Колкото и да го отричаме възрастта си има значение, биха казали мнозина. Да, може би, но духът ни няма възраст. И сега ще го подкрепим с един реален пример.

Карл и Айрис – 70 години брак

Името й е Айрис Алфел, вече на 97 години, ентусиазирана, цветна, много разкрепостена в мислите си дама на една преклонна възраст. Но все така положително заредена за живот.

Тя има 70 годишен щастлив брак, моден бизнес, занимава се с текстил, заедно с половинката си Карл, който си отива от този свят на 100 годни изживяват невероятен и пълен с емоция и обич – живот.

Запознават се, както се цитира и от Ева, лесно се разпознават, че са един за друг и бърза стават семейство. Да, нямат деца, съзнателно се отказват и се посвещават на своето изкуство и бизнес – текстилна индустрия. Със съпруга й са обзавеждали не веднъж дори Белия дом, цитират и от изданието Ева също.

Освен това Айрис е модна икона, макар и на 90, без да го търси, заради невероятния й усет за мода и стил, тя е винаги разпознаваема, облича се характерно и различно, но не модерна, не робува на тенденциите, коментирала самата тя.

Освен това не отдавна издава книга, посветена на мода, какво е мода, но по принцип в мисленето, дрехите, в начина на живот, един различен поглед на нещата. Айрис има и собствена линия умалени кукли, тип барби, който приличат на нея по очилата с дебели тъмни рамки, които имат всичките й кукли от серията.

И ние ще добавим, че това е една различна 90 – годишна, интересна жена. Вижте я тук, заслужава вниманието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар