Пълен обрат: Алекс Сърчаджиева заминава за САЩ с дъщеря си! (започва нов живот)

Пълен обрат: Алекс Сърчаджиева заминава за САЩ с дъщеря си! (започва нов живот)
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева може да започне живота си наново!

Алекс Сърчаджиева е получила покана да замине за Америка заедно с дъщеря си София. Предложението дошло от наши сънародници, емигрирали отдавна зад Океана.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева има нужда от пълна промяна в живота си

След като те научили за трагедията, която преживява Алекс покрай мъчителната загуба на голямата си любов Иван Ласкин, я почувствали близка и искали да й направят подарък.

Семейството сметнало, че едно пътуване до Щатите ще я разведри и ще отвори пред нея нови хоризонти. Те били готови да поемат всички разходи по полетите и престоя им с дъщеря й София там, както и да й съдействат за получаването на визи.

Тъй като не намерили начин да се свържат лично с нея, изпратили писмото си до Юлиан Константинов, който е близък приятел на актрисата и покойния Иван.

Оперният ас поел ангажимента лично да предаде плика на Алекс, като към писмото семейството прикрепило и своя снимка и координати, за да може, ако има желание, тя да се свърже с тях.

Близки до актрисата разкриват, че въпреки огромната мъка тя успявала да работи на пълни обороти, намирайки опора в дъщеря си. В момента Сърчаджиева е на екран в главна роля в комедийния сериал „Господин Х и морето“. Който обаче е сниман още по-миналото лято.

В момента ангажиментите й били свързани предимно с театъра, като напоследък Алекс гастролира из страната с постановката „Терапевти“.

Преди броени дни публиката в Сандански й засвидетелства любовта и подкрепата си, като я извика на бис и я аплодира в продължение на 10 минути.

В последния един месец Сърчаджиева разредила ходенията до гроба на Иван, защото не се чувствала добре. Самата тя неведнъж е признавала, че не ходи по гробища, защото най-близките й хора са в сърцето й. „Когато отида там, получавам сърцебиене“, изповяда се актрисата.

Източник: retro.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар