Скандал: Деси Банова се разгневи на колежката си Гена Трайкова! (още подробности)

Скандал: Деси Банова се разгневи на колежката си Гена Трайкова! (още подробности)
Гласувайте за статията

Деси Банова гневна на колежката си Гена Трайкова!

Гена Трайкова предизвикала гнева на Деси Банова с новото си начинание, издават запознати. Журналистката от Би Ти Ви решила да се завърне в ефир със своя рубрика. Която ще се излъчва в рамките на предаването на Светослав Иванов – „120 минути“.

Деси Банова

Напрежение между Деси Банова и Гена Трайкова

В нея продуцентката и главна редакторка на новините на Би Ти Ви ще представя вдъхновяващите истории на българи. Които са признати в професионалните си сфери у нас и в чужбина.

Формата си Гена озаглавила „Долината на успеха“, а първият й гост бе млада нашенка, която започва житейския си път с къртовски труд по тютюневите ниви в България. Но това я отвежда чак до Силициевата долина, където сбъдва американската мечта.

Идеята на Трайкова обаче се припокривала изцяло с тази на Деси Банова. Подобни интервюта по Нова тв съпругата на бившия президент Росен Плевнелиев правеше малко преди да излезе по майчинство и да роди общия им син Йоан.

След запознанството си с ексдържавния глава Деси триумфално обяви, че напуска прогнозата за времето. Коментирайки, че тази ниша вече й е тясна и иска да реализира по-мащабни проекти.

Заради бременността си обаче тя успя да осъществи твърде малко епизоди на рубриката си, която с оттеглянето й изпадна от ефира на „Нова“.

Шефовете на медията вече били на мнение, че няма смисъл да я подновяват, защото Гена Трайкова направила абсолютен дубликат в конкурентната телевизия. Така мястото на синоптичката с журналистически амбиции изстинало. И бъдещето й в Нова телевизия изобщо не било ясно.

Завръщането на Деси Банова в екипа на прогнозата за времето обаче не било вариант, тъй като към него първо се вляха две нови имена – Нора Шопова и Николай Василковски. А освен това Банова не можела да се понася със старите си колежки Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

С мъж като Росен Плевнелиев обаче работодателите й й предвиждали светло професионално бъдеще, но дали ще го реализира в телевизията или в частния бизнес, ще се разбере, когато синът им Йоан поотрасне.

Източник: retro.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар