Ваня Червенкова и Моника Валериева орисници на бебето на Светлана Гущерова! (виж тук)

Ваня Червенкова и Моника Валериева орисници на бебето на Светлана Гущерова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Светлана Гущерова си избра добри орисници за бебето!

Моника Валериева, която наскоро отпразнува рожден ден в Америка и Ваня Червенкова бяха сред орисниците на бебето на Християн и Светлана Гущерова. Малката дойде на бял свят преждевременно и почти месец бе в болница. Но през уикенда направи своя дебют в обществото.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова с две от най-известните родни дами като орисници на щерка й

От снимките се вижда, че тържеството е преминало в столичен ресторант, декориран в розово, бяло и златно. Светлана е избрала бяла рокля за случая.

Първото й дете е кръстено едновременно на бабата и дядото по линия на съпруга й Християн. Бебето носи името Анелия-Добромира.

Един от най-богатите българи Добромир Гущеров живее от години в чужбина и също от години е разделен с майката на Християн Анелия, която остана в България.

Двете със Светлана са много близки, но името определено изненада, защото плеймейтката бе обещала наследничката й да бъде кръстена на Християн Гущеров.

Сигурно е, че Хриси няма да се сърди – нещо повече, той също е бил част от това решение. Знаем, че е много близък с баща си Добромир, който отдавна си мечтае за първородно внуче.

Светлана Гущерова и милионерският наследник са заедно малко след края на брака му с Мария, а любовта им изглежда наистина силна.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар