Голямата Стоянка Мутафова призна: От 10 години си слагам филъри! (виж тук)

Голямата Стоянка Мутафова призна: От 10 години си слагам филъри! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Стоянка Мутафова призна, че си слага филъри!

„От десет години заедно с Муки си слагаме филъри с хиалурон. Като това се прави на всеки шест месеца. Първо тя си сложи и като видях колко добре й стои, реших и аз да опитам.

Стоянка Мутафова

Великата Стоянка Мутафова е суетна като всяка жена

И така се почна, но не съжалявам, човек трябва да се поддържа на всяка възраст”, споделя голямата Стоянка Мутафова.

Театралната прима, която и на 97 години не спира да работи, продължава с турнето си по повод представянето на книгата, написана от красивата й дъщеря Мария Грубешлиева.

„Дъщеря ми е много талантлива като автор. Метнала се е на баба си — Мария, на нея е и кръстена”, споделя още Мутафова, горда с биографията си „Добър вечер, столетие мое”.

97-годишната актриса не пропуска да се поглези с козметични процедури и във всеки един момент до нея е и талантливият гримьор Кирил Гуцов.

„Винаги ме прави хубава, радвам му се”, споделя за ВИП майстора на макиажа Стоянка Мутафова, пише вестник „България днес“.

Голямата актриса продължава да обикаля страната и на 12 април ще бъде в Асеновград.

„Елате в 17:30 часа в читалище „Родолюбие”. С Муки и Евгени Боянов, който ще е водещ, ще поговорим за живота ми и театъра — преди и сега”, покани зрителите Мутафова.

Тези дни се очаква и завръщането на младежката любов на Мария Грубешлиева — Павлин Руменов, който живее при децата си в САЩ.

„Аз повече и от Муки се радвам на любовта им. Както се казва – приятелството ръжда не хваща, старата любов – също”, смее се Мутафова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар