Бомба: Вижте супер луксозното жилище на Васил Найденов! (още подробности)

Бомба: Вижте супер луксозното жилище на Васил Найденов! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Васил Найденов се сдоби със супер луксозно жилище!

Васил Найденов действа с размах и организира свой апартаментгейт, на фона на скандалите с правителствените имоти. Култовият певец е закупил и втория апартамент на етажа, на който живее на столичния булевард „Витоша” и вече се шири в луксозен пентхаус в центъра на града.

Васил Найденов

Васил Найденов се шири в лукс

Все пак Найденов нито е министър, нито дори шеф на комисия, така че никой не го разследва как се е сдобил с луксозното жилище. Освен това музикантът вероятно е придобил имота на пазарна цена, а не в резултат на тарикатски схеми от приятели.

Понеже от години настоящият апартамент на Найденов му е тесен, той хвърли поглед и към съседния имот на етажа.

Музикантът неведнъж е споделял, че сценичният му гардероб е огромен и по тази причина му се налага да си потърси спешно допълнително място за съхранението му, пише вестник „България днес”.

Не може цял един живот да се побере в един апартамент, бил той и на „Витошка”. Трябва да са поне минимум два!

Щастливият новодомец преди дни бе забелязан в новото жилище, където очевидно правеше някои подобрения на имота. Найденов садеше цветя по саксиите, та балкона, а градинарството отдавна му е хоби.

Музикантът неведнъж е бил заснеман докато трепери над любимите си саксии с цветя и ги обгрижва. Той се грижи за тях, полива ги, плеви ги, а сега ги и тори, за да може през лятото да цъфтят като луди.

Това не е единственият проект на Кеца, на който тепърва му предстои ремонт на новото жилище. Мнозина отсега съчувстват на съседите, които вероятно ще трябва да изтърпят шума от мащабните разширения.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бомба: Вижте супер луксозното жилище на Васил Найденов! (още подробности)”

  1. Коце

    апр. 10. 2019

    А как да го видим?

Добавете коментар