Не случи: Бившата на Деян Донков – Анастасия Ингилизова отново е без мъж! (още подробности)

Не случи: Бившата на Деян Донков – Анастасия Ингилизова отново е без мъж! (още подробности)
Гласувайте за статията

Бившата на Деян Донков – Анастасия Ингилизова е отново свободна!

Само след дни, можем да гледаме симпатичната закръглена актриса Анастасия Ингилизова в австрийската пиеса „Басейнът на Роми“ на Щефан Фьогел, чиято премиера е на 2 и 3 май, на сцената на Театър „Българска армия“.

Анастасия Ингилизова

Анастасия Ингилизова отново е без мъж

В момента тя усилено репетира своята роля в постановката на най-търсения в наши дни немскоезичен драматург.

43-годишната дама има двама сина. По-големият е от актьора Деян Донков с когото са отдавна разделени. А малкият е от друг неин колега – Христо Петков, актьор в НТ „Иван Вазов“.

За съжаление и тази връзка на Ингилизова завършва неприятно и сега тя е самотна майка с две деца.

Големият й син Деян-младши е 7 клас, тренира футбол и тази година ще кандидатства в езикова гимназия.

Малкият Константин ходи на детска градина и се увлича от малък от театър. Вечер прави представления на мама, изгасяйки лампите и претворявайки се в различни животинчета.

Щастливата майка е в очакване на великденската ваканция, в края на април, когато с двамата си сина ще отидат на почивка на любимата Варвара и там заедно тримата ще посрещнат големият християнски празник.

Традиционно те ще отседнат в непретенциозното, но романтично и натурално местенце „При Димо“, популярно с апетитната си кухня.

Чаровната актриса се радва, че макар и само 4 почивните дни ще й се отразят много добре и ще я заредят с енергия преди премиерата на „Басейнът“.

Макар и да не говори за това, градските слухове донасят, че Анастасия се разбира много добре с бившия си Деян и новата му половинка Радина Кърджилова. Двете даже били приятелки и си споделяли всичко.

Друга пикантна клюка около тях твърди, че двете дами са двойни баджаначки, Христо Петков – бащата на второто дете на Анастасия бил бивше гадже на Радина. Не любовен триъгълник, а направо четириъгълник.

Източник: lifeonline.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар