Емил Кошлуков едва не удуши леля в магазина! (Още за скандала)

Емил Кошлуков едва не удуши леля в магазина! (Още за скандала)
3 (60%) 1 vote

Емил Кошлуков не на шега изригна срещу леля в магазина!

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков досега е имал имидж на интелигентен, културен и търпелив мъж. Славел се е дори като джентълмен.

Оказа се, че и той има нерви и те понякога не му издържат. Ето за какво става дума. Това бившият политик разказа в мрежата:

„На всяка опашка има един модел женици, Господ здраве да им дава, които всички искаме да удушим, но е много светло в магазина и се вижда.

Те стигат до касата, внимателно проследяват всяка една маркирана цена. Но после са дълбоко изненадани, че трябва да платят.

И започва ровене в чантата, вадене на един тон различни неща ( някои от тях те самите явно преоткриват, защото ги разглеждат с интерес).

Емил Кошлуков едва не извършил насилие

След което намират портмонето и още пет минути търсят точни пари. Това е още по-озадачаващо, защото след като платят най-сетне, те бавно и внимателно подреждат рестото.

Явно си имат строга система за организация на парите, която при вадене не работи.

Обаче това не е краят, те внезапно се сещат, че трябва да вземат още нещо, изчезват някъде из магазина и всички почваме да си мечтаем, че изведнъж токът спира, настава мрак и ние ги настигаме между рафтовете с консерви…“, изригна в мрежата Емил Кошлуков.

Учудващо е колко много потребители споделиха мнението му и признаха, че често им се случва да стискат зъби в опит да се въздържат от насилие в магазина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар