Първа любов: Синът на Валери Божинов хлътна по детето-чудо Крисия! (виж тук)

Първа любов: Синът на Валери Божинов хлътна по детето-чудо Крисия! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гаджета ли са Крисия и Валери Божинов – младши!

Опасно близки са младата певица Крисия и синът на Валери Божинов – Валери – младши. Двете известни хлапета демонстрират повече от приятелска връзка.

Крисия

Крисия и Валерко са опасно близки

Доскорошната изпълнителка на Слави Трифонов и детето на Божинката и Алисия са в една компания и излизат заедно. Дори си ходят на гости.

Валерко редовно кани приятелите в дома си, като Крисия никога не пропуска посещение у сина на Терена на „Левски“.

Младият Божинов не пропуска факта да се похвали, че е много близък приятел с родената в Разград певица. Валерко залива мрежата с общи снимки на двамата.

На снимките известните деца винаги са един до друг, а често синът на футболиста прегръща детето чудо на родната музика, пише вестник „България Днес“.

Младата певица и наследникът на Божинов са питани от свои приятели дали са гаджета, но и двамата пазят мълчание по тази тема.

Въпреки че е на едва 11 години, Валери Божинов – младши вече кръстосва улиците и обикаля заведенията. В тях, на по кола и сокче, той не спира да се закача с кака си Крисия, която е по-голяма от него с 3 години.

Младата певица се премести да учи в София от началото на тази учебна година. Тя е в елитното музикално школо „Любомир Пипков“.

Въпреки че е затрупана с домашни, Крисия намира време и забавления. Едно от любимите й занимания е да обикаля кафетата с приятели.

Освен Валерко в компанията влизат още няколко деца. Малчуганите не правят пакости из парковете, а стоят в кафетата и се наслаждават на сладка раздумка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар