Мегз с разкрития за скандала с катастрофата в Раковски! (виж тук)

Мегз с разкрития за скандала с катастрофата в Раковски! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мегз разкри истината за катастрофата!

Дизайнерката Мегз сподели в стори в Инстаграма си истината за сполетялата я катастрофа. Каканашева коментира, че е категорична, че това е обикновено ПТП, а не кърваво меле както писаха медиите.

Мегз

Според Мегз случилото се не е кой знае какво

“Няма пострадали, това е обикновено ПТП, което както на мен – може да се случи и на всеки от вас. Аз и другите участници сме добре, няма ранени или жертви” – категорична е модната принцеса.

Тя още изясни мистерията покрай книжката й: “Не е вярно, че съм изтърпявала административно наказание. Факт е книжката ми беше отнета, но съм си изтърпяла наказанието преди 6 месеца – затова и не е сезирана прокуратурата и не съм задържана”.

От КАТ Пловдив подадоха информация, че действително дизайнерката е била с отнета книжка през август месец миналата година. Наказанието е било за превишена скорост и е било за 3 месеца като е изтекло през октомври месец – миналата година.

Към момента на ПТП-то МЕГЗ е била без книжка, но не е била в период на наказание. Тази сутрин в 11:20 ч. МЕГЗ е заплатила наложените й актове и е получила книжката си от КАТ ПЛОВДИВ.

Другите двама участници в ПТП-то 74 годишен мъж и 71 годишна жена са били прегледани повторно, но няма данни за счупвания или каквито и да е вътрешни фрактури.

Лично бащата на МЕГЗ е закарал до болницата и е съдействал на двамата пенсионери, които според официално вписаната в полицейския доклад медицинска експертиза нямат никакви телесни повреди.

Младата дизайнерка още призова феновете си за малко толерантност към нея:

“Аз съм човек точно като всеки от вас и правя грешки и съжалявам. Но само защото съм толкова популярна трябва ли всяка моя грешка веднага да бъде разглеждана с огромна лупа като най-голямото криминално престъпление. Моля ви за малко толерантност и разбиране. Аз съм човек точно като вас”.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар