България губи Наталия Кобилкина: Сексоложката се мести да живее в Гърция с мъжа си и бебето! (виж тук)

България губи Наталия Кобилкина: Сексоложката се мести да живее в Гърция с мъжа си и бебето! (виж тук)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина напуска България, мести се в Гърция!

Сексоложката Наталия Кобилкина се пренася в родината на мъжа си Такис-Гърция и спешно търси детегледачка с опит. Която да помага в отглеждането на сина й Филип в столицата Атина.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина отпрашва от България

Очевидно украинката, която в България няма близки роднини, е решила първият й син да отрасне в семейната среда на съпруга й.

След като се ожениха преди две години, двамата обявиха, че остават у нас, защото Такис Дретакис работеше като мениджър на голям хотел.

Сега обаче Кобилкина търси бавачка, ситуирана в Атина, което ще рече, че семейството се пренася в южната ни съседка.

Част от работата на младата майка у нас ще поемат сътрудничките й, които и в момента набират желаещи за поредния й курс по самоусъвършенстване, а тя самата ще се включва с видео послания.

Наталия Кобилкина вече направи и погача за сина си. „Така незабележимо стигнахме до Погача на 40 дни. Днес приятелки пожелаха много хубави неща на Филип. Аз на моя син желая да има много добро, любящо и благородно сърце. Като майка ще му дам моята подкрепа и любов.

Казвам му: че Вселената е прекрасна, хората са добри и навсякъде има чудеса. Но знам, че думи нямат голямо значение. Ние като родители учим деца с личен пример и нищо не е по-силно от това.

Затова много отговорно се отнасям към това което правя, а не към това, което казвам. Здраве и късмет на всички прекрасни хора. Обичам ви”, написа младата майка в социалните мрежи.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар