Кастинг: Пайнер търси новите Галена и Преслава! (още подробности)

Кастинг: Пайнер търси новите Галена и Преслава! (още подробности)
Гласувайте за статията

Пайнер обяви кастинг за нови звезди на поп фолка!

Близо 500 са ентусиастите, изпратили свои видеозаписи за кастинга, организиран от музикална компания Пайнер в търсене на новите звезди в поп фолка.

Пайнер

Пайнер прави кастинг за нови звезди в поп фолка

В последните години димитровградския гигант така и не успя да извади ново име, което да бие по популярност и успехи ветеранките Галена и Преслава.

Единствено трансферът на Емануела в Пайнер може да се определи като най-силен в чалгата за изминалите години.

А повечето новопоявили се изпълнители в каталога на инженера са с доста скромни успехи. И шансове за наследници и конкуренти на най-добрите.

Прослушванията на отбраните 40 от кандидатите за слава ще се проведе в ресторант „Приказките“ тези дни. А шанс да засвидетелстват подкрепата си към изгряващите певци ще имат всички фенове на лекия жанр. За които входът към събитието ще е безплатен.

Милко Калайджиев, Таня Маринова и Кирил Атанасов пък ще са сред специалните гости на кастинга, като ще излязат на сцената за поне едно парче време.

Междувременно стана ясно, че кандидатите за слава са предпочели да се представят с парчета на Анелия, Борис Дали, Деси Слава, Галена и др.

Всеки от тях е получил възможността да избере песента, представяща го в най-добра светлина от предварително подбран списък.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар