Шок за феновете: След фурора в Арена Армеец „СкандаУ“ се разпадат! (още подробности)

Шок за феновете: След фурора в Арена Армеец „СкандаУ“ се разпадат! (още подробности)
Гласувайте за статията

„СкандаУ“ се разпадат, Тото и Лъчо поемат по свой собствен път!

Слух за разпада на „СкандаУ“ помрачи настроението на феновете на Боговете малко след грандиозния им концерт на „Арена Армеец“ на 6 април.

СкандаУ

Разделят ли се Тото и Лъчо от „СкандаУ“?!

Рапърът Йонислав Йотов – Тото продължава със солова кариера, а аверът му Лъчезар Евтимов ще се оттегли за неопределено време. Това твърдят пред вестник „Галерия“ източници от музикалните среди.

Въпреки че първият им концерт надмина дори собствените им очаквания, отношенията между Тото и Лъчо вече повече от 2 месеца били обтегнати. Повод станал съвместното парче на Тото с вокалиста на „Ку-Ку бенд“ Борис Солтарийски, в който Лъчо не бил включен.

Песента „Дръж са либе“ е по текст и аранжимент на Тото и Солтарийски, а Евтимов бил буквално отлъчен от проекта.

Йотов обаче нямал угризения по темата, тъй като повечето от хитовете на „СкандаУ“ били писано от него. „Хайвера“, „Чужди усмивки“ и „Мафия“ са по текст на Тото и изпълнителят с право смятал, че успехът на групата се дължи основно на него.

„Може би отношенията им тръгнаха надолу още след победата на Тото във „Вип Брадър“. Той осъзна, че си е самодостатъчен“, коментират близки до „СкандаУ“.

„Искам да се огледате хубаво и да видите хората около вас. Искам да си помислите как бихте се държали с тях, ако знаете, че утре ги няма. Майка ми е някъде тук в залата. Майката на Чичака (Тото – б.а.) е някъде в залата. Мамо, виж ме, успях!“, изплака Лъчо на сцената. И веднага след него ревна и Тото. А заедно с тях и всички 13 000 души в публиката.

Според запознати именно с тези реплики двамата се сбогували, а концертът е бил прощалната им „песен“ с феновете. И наистина успяха!

Въпреки съмненията, че ще напълнят „Арена армеец“, и то на първия си концерт, „СкандаУ“ направиха много повече.

Над 13 000 души пяха заедно с тях, знаеха всичките им песни наизуст, включително и най-новата „Спомен от рана“, която излезе само преди няколко дни.

„Браво, момчета! СкандаУ Богове! Вие успяхте“, признаха ги и техни колеги след концерта…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар