Съсипа я: Андреа на хапчета заради Кубрат Пулев! (Подробности)

Съсипа я: Андреа на хапчета заради Кубрат Пулев! (Подробности)
Гласувайте за статията

Андреа е съсипана

Андреа е съкрушена от скандала между Кобрата и Джени Суши.Невинната шега с целувката между боксьора и американската репортерка докара певицата до хапчета, пише „Галерия”.

Изпълнителката на „Всичко ми дай” дори посетила психолог, който й предписал хапчета за успокояване на нервите.

Андреа

Целувката на Кобрата съсипа Андреа

Кубрат Пулев и Андреа били разделени повече от два месеца, но упорито пазели мълчание за края на връзката си. И то по настояване на поп фолк дивата.

Така бившата пайнерка мислела, че ще спаси буксуващата си кариера, която в последно време се крепяла изключително на славата на спортиста.

Но след като гръмнал скандала с целувката на Кобрата и палавата журналистка, чалга дивата си скубела косите. Тя се упреквала, че не си признала първа за раздялата с Кобрата, а сега щяла да си сърба попарата с премълчаната истина.

„Денонощно й звънят родни и чуждестранни журналисти, притесняват я с неудобни въпроси… Дори когато се разхожда по улицата, среща съжалителните погледи на хората“, разказват нейни приятелки.

32-годишната поп фолк дива сама помолила Кобрата да не разкрива за разрива в отношенията им. Но не предполагала, че лъжата ще й върви с чифт рога.

„Шокирана съм. Дори се карахме за това. Той има страхотно чувство за хумор и си е направил шега. Кубрат е жертвата. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкова зли хора“, коментирала Андреа пред английското списание „Сън”.

Сега тя вече се е „хванала на хорото” и трябва да продължава да защитава бившият си любим. Дори това да й докара употребата на розовите хапчета.

Все повече колеги защитават Кубрат Пулев заради този скандал. Те са категорични, че той е жертвата, а Джени Суши –хищникът.

И вадят непрекъснато кирливите ризи на напористата журналистка. Кобрата пък е категоричен, че целувката му с репортерката била на шега, докато американката искала нещо повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар