Ваня Червенкова избухна:Как е възможно такава проституция? Малко достойнство не ви ли е останало?(Виж още)

Ваня Червенкова избухна:Как е възможно такава проституция? Малко достойнство не ви ли е останало?(Виж още)
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова отново скочи гневно на управляващите

Бизнесдамата Ваня Червенкова размаха пръст в мрежата. Тя изля гнева си срещу безскрупулните родни политици. Тя им дава пример, който да следват, а именно президента на Беларус Александър Лукашенко. Ето как изригна:

„ГЛЕДАЙТЕ… ГЛЕДАЙТЕ.. хубаво гледайте.. Такъв е!! Не е ПР пред камерите! Бивш совхозник, станал президент , който истински милее за народа и страната си!!!!

ЕТО ЗА ТАКЪВ ДЪРЖАВНИК искам да гласувам , да си давам данъците и да бъда мотивирана на остана в държавата си…

Александър Лукашенко е президент от 1994 година.. народа го обича и се държи като мъж и истински държавник.. Между впрочем Беларус е една от много малкото държави , които не са премахнали мораториума върху смъртното наказание…

Сега .. има ли нужда от локуми и ластици да разтягаме??? Там всеки спазва законите , писаните и неписаните правила! Там няма корупция или тя е толкова минималистична, че ако са ти дали възможността да вземеш 100 единици, а ти незаконно вземаш 101 си в затвора бляд..

Тежките криминални се разстрелват. Има безупречен контрол над храните и който мръдне мм встрани, няма оставки и условни присъди.. Има ЗАТВОР!!! Има здравеопазване и образование, има сигурност!

Бизнеса се развива и няма раздут държавен щат от пиявици, които пият кръвта на данъкоплатеца!

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова е бясна на политиците

А тук??? Толкова ми дотегна от отдавна изгубили морала си ПАРЦАЛИ, които се държат като инфантилни малоумници и са се взели толкова насериозно, че не гледат на хората като техни избиратели и равно създадени пред Бога!

Скоро.. съвсем скоро всеки от нас ще генерира в себе си истински гняв.. Държавен и политически рекет, ромале престъпници и наркотрафиканти, агресивно младо поколение… Лизачи журналисти и послушни милиционери, услужливи прокурори и подкупни съдии.. никаква наказуемост.. пълна апатия. И бягащи.. бягащи към терминал 2 хорица!!!!!

Какво ? Пак ще ми скриете поста, докладвайки го , че нарушавам правилата на “ обществото “ ???

Колко пъти да казвам, че ни идвате в повече??? И едните и другите.. как е възможно такава проституция за Бога???? Малко достойнство по дяволите не Ви ли е останало???

Онемявам от наглеци и лизачите около тях, правещи услужливи френски… пируети. Смешници , един ден народа ще ви го върне.. един ден!!!!

И .. , ако има коментари, то моля да посетите страната и тогава да спорим.. Красота, инфраструктура , нулева престъпност, прекрасен народ…

СЛАВЯНИ.. ХРИСТИЯНИ!!! А ние тук … народа ни гладува ние опрощаваме дълговете на Буда, Кришна, Вишна и нам кой номинал… СРАМ… СРАМ“, разгневи се Ваня Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар