Златка Димитрова: Нямам време да превъзпитавам или да променям! (Разделeни ли са с Миро)

Златка Димитрова: Нямам време да превъзпитавам или да променям! (Разделeни ли са с Миро)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова пусна прелюбопитен пост в социалната мрежа

Плеймейтката Златка Димитрова отново възбуди любопитството на феновете си. Черната Злати претърпя пълен обрат в любовта си към бизнесмена Мирослав.

Златка Димитрова

Раздели ли се Злати с Миро?

От него моделката роди сина си Миро, след което нещата между тях здраво заскърцаха.

Двамата се разделиха, Злати дори си хвана нов любовник от родния си град Бургас-Галин Гочев. Според клюките тя и Миро прекъснали връзката си, защото бизнесът на любимия й забуксувал и нещата между двамата не потръгнали.

Но скоро след това те отново се събраха и си дадоха втори шанс на любовта. Неочаквано обаче Злати заяви в мрежата, че няма да играе второстепенна роля в ничий живот.

Затова всички се питат дали Златка Димитрова е заедно с бащата на момченцето си или двамата пак са се разделили.

Дали е така не се знае, но ето какво сподели плеймейтката:

„Не очаквам нищо, не търся нищо, каквото се случи го приемам. Аз съм скала в която се разбиват илюзии. Нямам време да превъзпитавам или да променям. Приемам всеки като частица от пъзела живот.

И ако той не пасне на моята част… няма как да чакам да намери начин да се впише… Не искам да моля и да се надявам. Животът е твърде кратък да се живее с надежди.

Трябват ми сбъдвания… Трябват ми очаквани изгреви и красиви залези, и обич, и щастие… Нямам нужда от разочарования и празни думи… И ако хората ме разбират – добре, а ако не ме разбират – проблемът не е мой…

Искам да изживея останалата част от живота си в радости… И ако ми се плаче, то нека да е защото аз съм си причинила сълзите… Защото аз съм влюбена в живота и ще остана влюбена в него до края!

Но предпочитам да играя главната роля в своя живот, а не второстепенна в нечий друг. И нека да съм малко пламъче, но никога няма да стана отразена светлина!“, публикува в профила си Златка Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Златка Димитрова: Нямам време да превъзпитавам или да променям! (Разделeни ли са с Миро)”

  1. Ани

    юли 08. 2019

    Няма време, защото Миро вече прогледна каква тъпа, необразовна, не интелигентна селяндурка е…. И вече номерата и да се прави на добра и интелигентна не минават, затова „нямала време“…. Пак много и беше колко време живя на гърба му… Ама и той си е бая прост де, колко други се уредиха поне с по-симпатични момичета, а той с тоя кон с кривата джука 😂😂😂😂

Добавете коментар