Домът на Гала се тресе, Мари си тръгна!

Домът на Гала се тресе, Мари си тръгна!
Гласувайте за статията

Нов семеен конфликт разтърси дома на Гала, разбра HotArena.

Водещата открай време е в изострени отношения с дъщеря си Мари, която ходи със сина на доскорошната колежка на блондинката Джуджи. Мари и Константин се познават от деца, но едва след 20 години преоткрили чувствата си.

Гала и Мари

Гала и Мари вече не живеят заедно

И двете майки подкрепят връзката им, но Гала взела да гледа изпод вежди щерка си, тъй като влюбените нон стоп висели в нейния апартамент. Жилището се оказало твърде тясно за нея, половинката й Стефан, дъщеря му от първия му брак, Мари, Константин и майката на Гала. И котката.

ТВ звездата нямала никакво лично пространство, а от това пострадал и личният й живот със Стефан. Така тя се принудила да постави пред Мари въпроса за изнасянето й.

Тя веднага се заела да намери жилище за нея и гаджето си и от една седмица двамата са новодомци. Не е ясно обачв от кого двамата са изпросили пари за жилището си.

Не е тайна, че Гала е сред най-високоплатените родни водещи, а таткото на Мари е крупен бизнесмен. Константин също е потомък на богаташи, предават от Ретро.

Младите влюбени са заедно от няколко години и кроят планове за свое семейство. Това е първата истинска връзка и за двамата, което ги предразполага към голяма любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар