Разфуча се: Бориса Тютюнджиева изригна публично! (ето кой я извади от кожата й)

0

Бориса Тютюнджиева изригна гневна!

Слухът, че бившата моделка Бориса Тютюнджиева е бременна плъзна в средите упорито, но уви ще се окаже поредната недействителна бременност в живота на красавицата.

Бориса Тютюнджиева
Бориса Тютюнджива е разгневена от лъжите по свой адрес

Новината тръгна от вестника на Кристина Патрашкова – „Галерия“. И стана повод бившата на Андрей Арнаудов да се разгневи в социалната мрежа. Ето какво написа тя в пост публикуван в Инстаграм профила й:

„Тъй като от няколко дни телефонът ми не спира да звъни във връзка с поредната жълтурия, че отново съм бременна (както май всяка година ), бих искала да кажа нещо на Вас, „медиите“, ако изобщо можете да се наречете такива.

Достатъчно съм била толерантна в годините с безумните глупости, които сте писали за мен, но почва да ми писва. Заблуждавате и лъжете хората с „актуалните“ си новини, за да си пълните пошлите сайтове, което не е окей.

Ще почна да ви съдя вече, както много хора направиха, за да си знаете границата!“, закани се красивата манекенка.

Иначе се твърдеше, че Бориса е бременна в четвъртия месец и коремчето й видимо личи. Според изданието Тютюнджиева, която упорито крие кой е мъжът до нея е във връзка със сина на скандалната данъчна шефка Димитрина Захаринова. Станала известна покрай корупционния конфликт с бившата директорка на НАП Мария Мургина през 2006 г.

Потеклото на Марио Захаринов обяснява и рязкото покачване на стандарта на живот на Бориса – моделката кара скъпо возило, често ходи по екзотични почивки и луксозни заведения, заключават от вестник „Галерия“.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.