Принц Уилям и принц Хари на нож: Меган Маркъл обърна брата срещу брат!

Принц Уилям и принц Хари на нож: Меган Маркъл обърна брата срещу брат!
Гласувайте за статията

Принц Уилям и принц Хари вече не са така близки, както навремето и причината е съпругата на по-малкия брат – Меган Маркъл!

Принц Уилям и принц Хари винаги са се отличавали един от друг с характера си и възгледите си за живота, както и в решенията, които взимат. Тези различия се проявяват особено силно, когато Хари започва да се среща с Меган Маркъл.

Меган Маркъл, принц Уилям и принц Хари

Меган Маркъл застана между принц Уилям и принц Хари

Когато това става, Маркъл е вече известна актриса и това веднага се усетило като разрез с правилата на кралското семейство.

Второ, Кейт Мидълтън и принц Уилям били заедно цели 8 години до сватбата, в същото време Меган и Хари се срещат едва година и обявяват годежа си.

Разногласията между братята се усилват след като Хари обявил на всички в семейството, че възнамерява да се ожени за Меган.

По думите на източник, близък до кралската фамилия, Уилям не одобрил намеренията на брат си и му казал, че неговите отношения с Меган се развиват твърде бързо. Пред People, източникът уточнил, че думите на Уилям разстроили Хари.

В момента все повече се говори за отдалечаване на братята един от друг. Дали причината е в съпругата на Хари?

За разлика от Меган, Кейт Мидълтън е много близка с брата на съпруга си. Сега обаче това е малко трудно, защото и тя не понася жената на Хари.

Източник: tialoto.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар