Валентин Кулагин: Мога да направя една жена секси, без да излъчва пошлост и вулгарност!

Валентин Кулагин: Мога да направя една жена секси, без да излъчва пошлост и вулгарност!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин за пореден път се похвали, че е добър в работата си!

Скандалният Валентин Кулагин не е гримьорът на звездите и се гордее с това. Той смята, че в България повечето известни жени са кифли и затова се радва, че гримира предимно абитуриентки и булки, както и жени от чужбина.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин се похвали сам

„Makeup for the empress of Singapore. 😉
Изключително се радвам, че благодарение на работата ми по света, имам уникалната възможност да се срещам с космополитни личности, които трудно бих срещнал в България. Те не са типичните кифли, които по цял ден висят в салоните, а нощес по дискотеките. Грима за успели бизнес дами, излъчващи категоричност и класа, коренно се различава от този на „софийските бръмчалки“. Радвам се, че мога да накарам една жена, която се изявява в политиката, правото или банковото дело, също да се чувства толкова секси и женствена, без да излъчва пошлост или вулгарност. Пожелавам си и в България повече такива клиенти, защото именно те са лоялни, коректни и оценяват най-много труда на нас – гримьорите. Именно те разбират и имат капацитета да разберат, че нашата професия е изкуство, а не просто мазачество.

Останалите плеймейтки, певици, моделки и други жени на свободна практика – завещавам на вас, които мислите че клиентските ви са 🔝, а оттам и че вие сте станали 🔝.“ – написа бившият брадър във Фейсбук (без редакторска намеса).

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар