Деси Стоянова за любовта и женското приятелство

0

Деси Стоянова за любовта и женското приятелство. Познаваме Деси от малкия екран на Би ти Ви в сутрешните часове, когато заедно с Александър Кадиев ни будят със своите нови теми и избрани гости.

Деси е журналист от години, преди да стане популярно лице е била в международния отдел на в-к Сега. И точно там се запознава с половинката си Велислав. То е по-опитен, улегнал и е в отдел Разследвания на споменатия вестник тогава, както се коментира и от списание Ева.

 

 

 

 

 

 

 

 

Деси има близнаци на 10 години, но споделя, че половинката й много помага с гривите за децата. Както и в кухнята той е главния играч, а Деси по-скоро помага. Деси обича времето прекарано у дома, обожава да пътува с мъжа си и да споделят идеи. Обича книгите, времето на тишина и четене.

Освен с това умее да релаксира и с женската си групичка, няколко приятелки през годините, истински и ценни. Както казва и Деси Стоянова споделя с малко, но верни хора – приятелки между които Ани Цолова, Мира Бенатова и Дарина Сарелска. Приятелство проверено с времето и обстоятелствата, нито годините, нито славата са ги разделили, коментираме и ние.

Деси разчита също и на сестра си, любимите й хора са мъжа й децата, с които се забавлява най-много. Обича време през летните отпуски далеч от трафика, бързината на делника и работните срещи, времето на релакс и много слънчеви дни, коментираме от изданието. Желаем й късмет!

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.