Алекс Сърчаджиева след трагедията: Аз съм новото златно момиче на България!

Алекс Сърчаджиева след трагедията: Аз съм новото златно момиче на България!
5 (100%) 1 vote

Алекс Сърчаджиева успя да се съвземе от огромната трагедия, която я връхлетя в началото на годината!

Алекс Сърчаджиева блесна в ефира на Нова телевизия. Красивата актриса, която преди малко повече от три месеца загуби мъжа си Иван Ласкин, в момента се изявява като водеща на Световната купа по художествена гимнастика. Тя бе положителна, усмихната и не спря да се забавлява и шегува.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева блесна в ефир

„Какво правя тук ли? Ами, аз съм новото златно момиче на България, но по-старо от останалите“, поде шеговито тя.

„Имам щастието и възможността да водя Световната купа. Много благодаря на Илиана Раева за поканата, която ми отправи“, добави тя и продължи: „Това е един много красив свят с прекрасни момичета. Винаги съм знаела, че се полагат огромни усилия за това нещо, но никога не го бях виждала.“

Сърчаджиева изглеждаше много бодра и свежа и явно вече се опитва да продължи живота си напред. Тя дори даде огромно обещание, след като издаде своя тайна от детството:

„Като бях малка, за малко отидох на художествена гимнастика, но всъщност просто исках да скачам на батут. Аз съм по-мързелива и затова не ми се отдават тия неща. Обещавам, че след като мине Световното, ще започна да тренирам Ще стана добра на… обръч“, зарече се актрисата.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Алекс Сърчаджиева след трагедията: Аз съм новото златно момиче на България!”

  1. Разбира се че е

    апр. 14. 2019

    Красавица е Алекс. Даже да се чудиш на кого прилича в това отношение. Пепа само като много млада е била секси, като циганката Джалма в “ На всеки километър“ например.

  2. sekirata

    апр. 16. 2019

    Красива е, да! Достатъчно, не много. По важното е, че е умна и пробивна. Но от майка си е взела това да слуша любовта, страстта, сърцето си и така се омъжи за този алкохолик. А винаги трябва да слушаме разума, на първо място разума.Иначе ми е любимка,но и тя като Марта Вачкова ги бутат в девета глуха,познайте защо. Дават им трохи – роли!Това сме ние българите – злобари и завистливи до дупка!

Добавете коментар