Джулиана Гани и гаджето й пият маймунски изпражнения в Бали!

Джулиана Гани и гаджето й пият маймунски изпражнения в Бали!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани и Илиян Найденов разпускат на остров Бали!

Силиконовата кукла Джулиана Гани, която стана особено актуална в последните години заради участието си в „Биг Брадър“, се радва на любовта си с фитнес инструктора Илиян Найденов, забавлявайки се на о. Бали.

Джулиана Гани и гаджето

Джулиана Гани и Илиян Найденов се забавляват по необичаен начин в Бали

Двамата са открили един напълно нов свят. Не са й подозирали, че могат да направят нещата, които са направили, и то още на втория ден от почивката си.

„Днес беше нашият втори ден на О.Бали, Индонезия. За разлика от вчера, когато го карахме лежерно, днес ни се разказа играта от път,преходи,локации и снимки. Лично аз видях неща, за които не съм предполагал, че съществуват! Пих кафе, изакано от Маймуноподобно животно! Паднах като куче в Джунглата и се търкалях като бъчва по склона (къде без проява от моя страна)! Научих интересни неща за държавата, климата, океана, животните и още какво ли не!🏝

Само втори ден, а за пореден път се убедих две неща :
1. Бих давал всичките си пари за изживявания и за да опозная света!🙏
2. Влюбен съм в Азия! 😍
След края на пътуването ще може да гледате нашия кратък филм за О.Бали! Надявам се хората, които още не са били тук, да усетят поне малко духа на острова, чрез него! ☀️🗻🏖“ – сподели Илиян в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар