В името на „Стоян Камбарев“, вижте какво предстои тази година

0

В името на „Стоян Камбарев“, вижте какво предстои тази година. Както е известно, тази година, фондацията на негово име става на десет години.

И по този повод, ще присъстват много популярни хора и представители на бизнеса и политиката у нас. Както се споменава и от изданието Ева, за поредна година президента Петър Стоянов ще бъде сред официалните гости на събитието. 

А организатор на събитието е отново Деси Тенекеджиева. Тази година церемонията ще се състои във Военния клуб – София. А за церемонията по награждаването на млади таланти и даваща старт на новооткрити творци са събрани любими звезди – Миро,  звездата от X Factor UK Дженифър Филипс, Алфредо Торес. А можем да споменем още известни обществени дейци – Йорданка Фандъкова, Плевнелиев и други, цитирайки сп. Ева. 

Водещ на Церемонията отново ще бъде любим на Фондацията водещ Ники Кънчев. Можем да обобщим, много от талантите, които Фондацията открива ще имат стимул за висок полет в изкуството. Най-важното е, че всички номинирани получават награди, както и подкрепа за осъществяването на определени свои проекти в разнообразни области на изкуството.

Желаем успех на Деси и проектите й, както и на всеки нов роден талант, церемонията по 10 годишнина от наградите „Стоян Камбарев“ предстой на 17 този месец, добавяме и ние. Много късмет на талантите и на организаторите желаем.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.