Дичо: Искам още деца! (още разкрития за личния му свят)

Дичо: Искам още деца! (още разкрития за личния му свят)
Гласувайте за статията

Дичо няма против да стане баща за втори път, той има брат и знае, че е хубаво човек да расте заобиколен от повече хора!

Дичо, който в момента се изявява в шоуто за имитации „Като две капки вода”, няма толкова близки отношения с брат си, каквито е имал преди. Няма драми, няма препирни. Забързаното ежедневие и натовареният график някак с времето ги отдалечили. И макар да общуват прекрасно, дистанцията е осезаема. Още повече, че като деца са били изключително близки, а до неотдавна имали и общи хобита.

Дичо

Дичо като R. Kelly в „Като две капки вода“

Впечатление за това отдалечаване Дичо остави покрай последната си медийна изява, при която сподели, че много би искал да има още деца. Това би било добре и за дъщеря му Ариел, „да се научи да дава, да стане човек”. Майка й Карина има сестра, с която са изключително близки.

„А аз имам брат, с когото общувам прекрасно. Моят брат е художник. Хора на изкуството сме и има какво да си кажем. Двамата обичаме да си работим заедно, като създаваме дърводелство, изработваме си. Малка ни е разликата, 2 години, та до 22-23 години бяхме постоянно заедно. После вече животът ни раздели, но нямаме проблеми”, сподели изпълнителят на хита „Няма да дам”.

Не може да се каже, че отношенията с брат му са поохладнели. Просто с порастването ангажиментите им се увеличили, всеки поел в своя посока и вече нямат толкова време и възможност да творят заедно, да създават предмети от дърво, както правили на младини.

Иначе Дичо е изключително свързан със семейството си. Той е отдаден не само на своите близки, а и на тези на жена си Карина. Певецът дори е бил описван като зет-мечта от свекърва си. Тя е възхитена не само от вниманието и грижовността му към дъщеря й и малката Ариел, а и към самата нея.

Дичо е близък и с бабата на жена си. „Тя е много интелигентна жена, била е учителка по география и история. Има какво да си говорим”, споделял е певецът.

Той с удоволствие гостува със семейството си в Трявна, където живее възрастната жена. Помага й във всичко, говорят си дълго и естествено не пропуска да слезе до реката, за да се отдаде на риболова, който толкова много обича.

„Аз съм си домошар!”, признавал е Дичо, който за всички свои близки и приятели се раздава с желание. Доставя му удоволствие да се грижи за жените в живота си. Старае се нищо да не им липсва, помага и в кухнята. Певецът дори неведнъж е готвил заедно със свекърва си и е приготвял вечеря за голямото им семейство, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар