Бащата на бебето на Поли Генова с невероятен жест след раждането: Родилката има мъж – мечта!

Бащата на бебето на Поли Генова с невероятен жест след раждането: Родилката има мъж – мечта!
Гласувайте за статията

Поли Генова може да се похвали с мъж, който зачита нейните нужди, защото е готов да живее в България, за да продължава да развива тя кариерата си!

Певицата Поли Генова роди първото си дете в деня на космонавтиката и го кръсти Даниел Джозеф Шардон. Таткото Джоузеф е от Холандия и работи като мениджър продажби в известна компания за осветителни и озвучителни тела.

Поли Генова

Поли Генова с мъж – мечта

Той има още двама братя и една сестра. Бабата Кати е родом от Кагаян де Оро във Филипините, така че таткото е наполовина филипинец, а бебето на Поли – една четвърт. Дедото Аб, бащата на Джоузеф, е запален спортист. Треньор е по волейбол, а в миналото е бил известен бегач.

Сестрата на Джоузеф – Сара, се занимава с медицина и научни изследвания. Братът Джейкъб работи в компания за здравна грижа. Семейството живее в Херлен, град в югоизточна Холандия.

Майката на Поли – Даниела Генова, използва социалната мрежа, за да сподели публично радостта си от появата на бебока. Фирмата, в която Джоузеф е служител, има офиси на 5 континента.

Двамата с Поли се харесват от пръв поглед, но връзката им започва около година след запознанството им. Двамата се срещат в различни краища на света, не само в родните Холандия и България. И в Бали осъзнават, че са един за друг. Когато Поли забременява, Джоузеф без колебания се мести в София. И двамата са твърди противници на брака.

Влюбените ще отглеждат сина си в България, а холандецът много иска да научи български. Ненчо Балабанов беше сред първите, които честитиха раждането на бебето на певицата, предават от Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар